tamråttor!

Just det! Ska skaffa tamråttor för den delen! Åh, är så himla lycklig över det. Mamma, jag och lillebror hade en diskussion om att lillebror ville ha hamster, men mamma tyckte inte det var en bra idé och då (smart som man är) tipsade jag om att ha tamråttor och herregud .. mamma gick med på det!

Liksom kolla på den där skönheten! ^
Och nu undrar väl säkert de flesta hur fan tamråttor och katter går ihop men det ni, det kommer dem! Vet mycket väl om att mina katter faktiskt är väldresserade och visar man att dem inte ska gå nära råttburen så låter dem faktiskt bli. Var så när jag hade kaniner i alla fall, haha!

så jävla arg

Skrev nyss ett jävla inlägg om hur trött jag var, att jag druckit energidricka x2 och hur mötet på bup gick. Men SÅKLART funkar ju inte vårt internet som det ska och sidan slutar fungera när jag ska publicera skiten.
Blir så irriterad. Tom. skolans internet funkar bättre än vårat och det är inte okej.

Ska se Criminal Minds nu och förhoppningsvis somna tidigt så jag får välförtjänt sömn för jag behöver det verkligen.

puss och godnatt.

you're like lemon in my eyes

Dagens outfit, minus det vita linnet för har ett svart på mig ist.

Har tyska prov idag, men ska nog inte göra det för jag vet att det kommer gå åt helvete. Ska även till BUP idag men har fan ingen lust med det längre, vill sluta där och bara skita i problemen. Vilka jävla problem? Har fan inget att prata om nu, mitt liv rullar på så jävla bra nu - bättre än innan.

puss!

paintskillz

Min söta pojkvän tycker jag luktar som Red Bull som fått stå i en vecka. Känns ju .. random?

Alla älskar min grymma paintskillz också. Så går det när man är rastlös och ja .. saknar sin bebis som gjort ett otroligt "fint" sugmärke på min .. haka/kind (?). Inget stort fan av det sugmärket i alla fall, haha!
Men ska ner och göra mer te, hehehe! Och lev med sega uppdateringar för mitt liv består mest av bebis just nu och typ skolan, lol.

puss!

The devil wears prada

The Devil Wears Prada - Still Fly

F.ö har jag håltimme och rastlösheten börjar ta över.

puss

'zup dawg


Enkel outfit, myes. Ska nog göra nationella labben i biologi idag - känner mig absolut inte peppad nej. Sen har jag playback (orkar inte) och sen ska bebi hem till mig, woho!
Men nu måste jag käka frukost om jag ska hinna till skolan sen.

puss!

krångel med internet (som vanligt)

Jaja, återigen funkar inte internet och jag har världens sämsta humör just nu. Visst, baby var här idag och jag mådde superbra men har ändå haft världens fitthumör idag. Usch för det.

Orkar inte ens skriva något, skiter fullständigt i det.

dagens:


Så. Har brottom. Försov mig typ nästan och jag är en aning stressad. Ska packa gymaväskan, hinna käka frukost och sen dra till skolan (y) Hoppas att han inte kommer till skolan bara, det skulle göra mig riktigt glad faktiskt. Fast jag hoppas att babyboy kommer till skolan idag så han kan förgylla min dag litegranna, hihihi!

puss!

hörde att

Min fina pojkvän har varit här i några timmar och vi har bara myst bort tiden som vanligt. Han stack för typ 45 min men jag är lite orolig över om han kommer in eller inte med tanke på att han inte har några nycklar. Men men, ringer honom om en kvart och frågar hur det gått. Kommer han inte in tvingar jag hit honom igen så får han sova här inatt - skiter i vad mamma säger, haha!
F.ö var den här dagen guld värd.

Blir lite tomt här nu så slänger upp en bild:

Inte märkvärdig alls men fyller ut en jävla massa!
Ska ringa pojken nu och kolla så att han kommit hem. Svarar han inte så .. så lägger jag mig framför tvn och somnar (y)

puss!

club can't handle me (us)

TJATJA!
Sitter med min sötnos Emma i mitt vardagsrum och vi har det allmänt roligt som vi brukar ha. Med andra ord så flippar vi ur totalt och bara dampar.
Just nu lyssnar vi på musik men ska snart bort till kiosken och köpa mer energidricka. WOHOOOO!!

Men nu ska jag vara social med mitt cpbarn ist .. fast iofs är hon inte så social då hon sitter vid datan jämte mig, hahaha!
puss!

i'll fall asleep

Kass bild, lev med det.

Seg uppdatering idag för Emma följer med mig hem och jag tror nog bebi också kommer hem till mig idag, ingen aning faktiskt, haha!

JS3 och te = lycka

Ser på tredje säsongen av Jersey Shore just nu och dricker något nytt, supergott te som mamma köpte i fredags tror jag. Smakar typ grädde och jordgubbar, mhmhmhmh <3333
Bebo var här för typ en halvtimme sen och vi låg bara uppe på rummet och myste som vanligt. Tack för dem fina sugmärkena älskling, vänta du bara! Saknar honom jättemycket fastän det inte var längesedan han var här ju.

Och just det! Ska in till stan snart och byta mobil från min skruttiga HTC Wildfire till (troligtvis) en Iphone 3gs (y)

hihihih, hoppas på en Iphone i alla fall!
Men nu ska jag glo vidare på JS och sen kanske plugga lite inför provet som jag har imorn.

puss!

morn på er

Sitter just nu i sängen, typ nyduschad och helt borta i skallen. Kvällen igår var galen och .. alltså nej, jag ska inte ens prata om den. Bra var den i alla fall!

Idag ska jag försöka få tag på min bebis som inte svarade igår när jag ringde honom. Gissar på att han däckade så fort han kom hem, naaaw! Saknar honom lite lagom, haha.
Och jag måste verkligen få i mig något att äta för jag är löjligt hungrig. Ska nog gå ner och käka upp resten av min tacos - om ingen annan gjort det vill säga.

F.ö är jag förbannat sexig i bebis keps:


puss på er!

full som fan, k?

Är för tillfället full som ett djur och kan fan inte skriva ordentligt. Johan och co. följde mig hem och jag tackar dem som fan för det.
Nu ska jag helt ärligt däcka framför tvn och hoppas på att jag inte är bakis imorn för fy fan.. har inte en aning om vad jag har fått i mig idag.
Tack Markus för en fet fest, den var otrolig!

puss och godnatt

narcotic


Tja, har skaffat glasögon nu. De gör ont bakom öronen men jag gillar dem faktiskt.
Ska sätta mig ute och käka något samt häva i mig min Red Bull så att jag har någon energi till ikväll då det är fest hos Macke.

puss

pray for me

Det svider lite i hjärnan över att behöva vara vaken vid den här tiden, men men!

Mina glasögon ska plockas upp, smink och hårsprej ska handlas och kanske även lite annat. Awesome.

puss

tumblr och så

www.cuntless.tumblr.com
^ alltså .. där blir jag nog mer aktiv nu tror jag.


take back every word i said

Bring Me The Horizon <3

Jag skämtar inte nu när jag säger att den här mannen är det finaste som finns. Ska helt ärligt gifta mig med honom, han är den enda för mig.
Nejmen ...
Bebi kommer inte hit idag - men imorn så! Därför sitter jag och tröstar mig med favoritbandet och en massa finfina bilder på mannen där ^

puss

gör dekadansen

Hallå hallå!
Ska iväg och klippa mig om typ en halvtimme och det känns skönt att få klippa bort allt det slitna från mitt hår. Är dock rädd för att det kommer bli för kort, men men - mitt hår växer skitfort ändå så!

Tror nog jag hinner lägga upp en bild innan jag ska sticka bort till Kicka och Bella och äta tårta, haha. Och efter tårtan kommer som tidigare nämt min fina pojkvän hit och vi ska bara ta det lugnt och mysa typ. Hade tänkt ladda ner någon film men hittar faktiskt ingen som jag vill se. Blir väl till att se någon som jag redan har på datorn.

Men ska sticka ner och käka lite innan jag sticker.
puss!

crushcruschcrush


Enkelt. T-shirt, short som inte syns och tights jag klippt sönder.
Är faktiskt klar tidigt som fan idag. Kan nog bero på att jag inte fixat håret utan bara satt upp alltihop i två tofsar - en för håret och en för luggen, haha.

puss

all that i've got

Myspys med bebis som fan idag. Han envisas med att jag INTE får pierca septum och jag envisas med att jag ska göra det. Haha, två starka viljor går inte riktigt ihop ibland, men men!
Längtar till imorn för då ska min fina pojke sova här och det kommer bli mysigt som fan. Imorn ska jag även klippa mig och käka gott hos Kicka och Bella. Awesome (y)

På lördag ska jag hämta min glasögon (äntligen) och även dra på fest hos Macke. Så jag har ändå ganska fullt upp i helgen för en gångs skull! Måste även plugga på mitt HK-prov jag har på måndag. Inte pepp om det över huvudtaget för jag vet att det kommer gå rent åt helvete.

Men nu ska jag glo vidare på Criminal Minds: Suspect Behavior och sedan sova - om jag nu inte somnar framför tvn som jag brukar göra. Ska även längta ihjäl mig efter bebis.

puss

skickat mitt arbete nu o:

Omg!
Jag har skickat mitt so-arbete nu och jag vet inte .. det känns väl helt okej! Skrev allt som allt c. 8 sidor och är faktiskt relativt nöjd med min insats med tanke på hur mycket jag avskyr att ha so.

Bebi kommer hit runt tre och jag är superduper lycklig över det!
Och nu ska vi typ fortsätta se på den svartvita, tråkiga filmen som hackar.
Awesomeness.

puss

he took a part of you

Har inte mer att säga än att jag ser ut såhär idag och fyfan .. jag kommer dö.

Hela bilden ser cp ut pga. blixten. Röda tröjor och blixt går inte riktigt ihop. Och nej, mitt hår är inte sådär gult.

bring me the horizon - blessed with a curse

Är lite efter men .. Favoritbandet har släppt en ny video!

titel, ok?

Jag är trött som fan och har pissgult hår. Det blektes jättemycket i hårbotten men inget alls i resten av hårtopparna. Oh well, ska köpa silverschampo och bleka det nästa månad för nu måste mitt hår verkligen vila.
Imorn har jag världens lugnaste dag. Sovmorgon till 09.50, sen tre lektioner som bara består av film och sen slutar jag, awesomeness! Emma följer (kanske) med mig hem imorn och även bebis kommer till mig.
Superduper glad!

Ah, bildlöst inlägg för orkar inte lägga in en bild på håret, haha.
puss

build god, then we'll talk

Enkelt. Ser ut precis som jag gjorde igår, bara det att jag har ett svart linne istället, lol.

Hämtade btw inte mina glasögon igår utan ska hämta dem idag efter playbacken, nice. Då köper jag även blekning och inpackning. Mitt hår kommer trilla av, jag känner det på mig.

why do you lie to her?

Clinging on to sanity, but insanity is all I know.


Tror jag börja tappa förståendet genom att bo i den här hålan.
Ska bort härifrån så fort plånboken inte ekar tom.

don't dink and drance

The Devil Wears Prada – Don't Dink and Drance
^ bra låt.
Har f.ö inte gjort nytta alls idag. Skolan, sovit i soffan, gått ett varv runt mulle med Bella och druckit tre koppar te. Mamma har köpt världens godaste te, är typ kär i det:

Iaf, ska prata lite till med bebi på msn, se på 99 saker man måste göra innan man dör och sen sova tror jag. Känner mig verkligen helt slut idag, vet dock inte varför.
Just det! Ska ju skaffa långt hår nu till sommaren så ska köpa vitaminer som ska få håret att växa fortare! Finns att köpa här: http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/oljast-dr-bradfords

puss

tralalala lilla molntuss

Jaa, herregud. Jag ser för jävla risig ut men jag är trött, trött som ett cp.

vinnaren av top model!

Ann Ward vann Top Model, som jag hoppats! Trots att hon ser ut som en häst när hon inte blir fotad så är hennes bilder grymma!

Glad är jag i alla fall! Och imorn ska jag hämta mina glasögon och köpa blekmedel samt inpackning för jag lär behöva det till mitt hår sen, haha!

21/3-11

En månad sen jag fyllde 16.
14 år sedan älskade farmor dog.
Datumet då han blev min.

Jag kan nog inte bli lyckligare just nu.

Men ja! Ska ta en dusch nu, sen krypa ner framför tvn med en kopp te och vänta tills säsongavslutningen av Top Model börjar. Myspys.

Eyes set to kill - Darling

Glömde för ett tag bort hur bra Eyes Set To Kill är. Herregud alltså.

snurra min jord igen

Dagens:


Svar till anonym: Jo, det skulle jag ju egentligen gjort men tjejen som skulle tatuera mig hamnade på sjukhus så det har inte blivit av än. Hon mår mycket bättre nu, men det är löjligt svårt att få tag på utrustning som man bara kan få låna i någon dag.

F.ö skulle jag bli jävligt tacksam om ni kommenterande idioter slutade vara anonyma. Vad är det ni är rädda för egentligen? Jag kan fortfarande spåra era IP-adresser. Inte för att jag kommer göra det och jag känner att det här inlägget kommer resultera i mindre läsare men vadfan. Orkar inte med alla anonyma idioter, kom igen nu liksom - sluta fega och visa vilka ni är. Svårt eller?

du lever din dröm


Om jag hade lite kärlek, så var den till dig. Ja, den var till dig.

inget fungerande internet

Jahaja.
Har typ inget fungerande internet, köpte världens äckligaste energidricka och Andreas gav mig fetaste dissen idag. Alltid lika trevligt ju.
Spenderade iaf hela eftermiddagen med Kicka och det var otroligt trevligt! Tack som fan för att du typ förgyllde hela min dag, det var guld värt.
Imorn blir det stan för att handla blekmedel och rosa hårfärg samt lite annat som faller mig in kanske. Får se om jag även hinner träffa Andreas också kanske. Hoppas det i alla fall.

Ah, den här hårfärgen ska jag i alla fall köpa imorn om den finns på Lillaberlin:

Ja, jag har lagt ut den innan, haha, men jag har fastnat som fan för denna hårfärgen. Så himla snygg!
Vi får se om jag kan lägga in ett blogginlägg imorn för som sagt; mitt internet funkar inte som det ska och mamma ska ringa teknikern imorn.

puss

dagens outfit


Kent och en morgoncigg gör ungefär hela dagen. Hoppas nu bara på att bebi kan komma hit så att jag slipper vara så ensam, haha.
puss

kärlekspirr

Fina Andreas (Björne jaa) kom tillslut, vi såg på Trainspotting och typ satt nära och mysigt, hihi. Följde honom en bit på vägen när han skulle hem och fick lite mysiga pussar av honom.
Har nu kärlekspirr i hela kroppen och bara väntar på att imorgon ska komma för då ska jag träffa honom igen, men då får han inte ta sån tid på sig, det har han lovat nu!

Men ska kanske sova nu eller något, höll faktiskt på att somna när vi såg på filmen innan, ehehehe.
puss

fuck you

Människor kan dra långt åt helvete. Falska, jävla idioter - jag hatar er alla.

återigen

Jaja, återigen känns det som om jag kommer spendera hela jävla helgen ensam. Björne har inte kommit än och han säger att han ska gå hit om en timme, och jaja, det tar ju cirka en timme för honom att gå så han kommer vara här runt sju och ja.
Har precis varit en runda bort till kiosken och köpt powerking, men funderar på att dra dit en sväng till om en stund för jag vill ha mer. Ska köpa två den här gången. Har även laddat ner filmen The Other Guys men vill inte se den ensam för då blir det bara tråkigt så jag kommer nog inte göra något alls idag .. precis som vanligt.
Fuck människor ibland alltså.

det sötaste jag sett .. någonsin!

Det här är helt ärligt det sötaste jag har sett någonsin! Denna kattungen har en missbildning att frambenen är kortare än vad bakbenen är och aaaw, den är bara så himla gullig!

yes, i've lost my mind

Ingen aning om vad jag gör vaken just nu. Funderar på att sätta mig ute på balkongen och ta en cigg, men då måste jag gå ner och hämta askoppen. Otroligt jobbigt - verkligen. Och min mage krampar, det känns inte sådär jättebra precis, men men!
Ska träffa Andreas idag och kanske även Emma. Kommer bli otroligt trevligt faktiskt!

Men nu ska jag rensa lite i rummet och sen faktiskt gå ut och röka (y)
puss

och nu är jag hemma

Kom hem för en stund sen, och ja .. festen var väl sådär. Träffade trevligt folk och många skratt fick man men den kunde ha varit bättre. Men tack till Rex som ordnade festen, hoppas det blir en till sommar också!

Nu har jag tagit en kvällscigg tillsammans med en härlig kopp te och nu ska jag se på film tills jag somnar eller något sånt, är så grymt trött.
Bjuder btw på denna bilden:

Fett söta ... derp.

feeest!

Precis fixat klart mig inför festen, inväntar nu tre söta personer som ska fixa sig här lite smått och sen väntar pizza och efter det en helt grym fest!

Awesomeeeee!!!!!!
Kommer inlägg imorn, eller inatt c:

getting away with murder

Dagens outfit:

Skjorta, linne och tights. Ja, det funkar idag, men egentligen borde jag ha en varm munkjacka över min skjorta för igår snöade det som fan och snön ligger fortfarande tjock och vit överallt. Och då har jag ett till problem; vilka jävla skor ska jag ha? Har inga som inte läcker in ju.
Jaja, jag överlever! Ska äta frukost nu, packa idrottsväskan och sen dra till skolan som sagt.
Får se hur uppdateringen blir idag med tanke på att jag ska in till stan direkt när jag slutat och sen ska jag ju på fest (:

puss!

jag har ...

.. blekt håret!

Ja, det är missfärgat! Ja, jag ska bleka det nästa vecka och jaa, jag ska köpa silverschampo! Så, nu har jag svarat på alla era frågor (:
Trött som fan och aspeppad inför festen imorn!
Vi hörs folket, puss.

afterlife

Dagens outfit:

Svar till Apetizzt (?) : Jag använder Franck Provost volymspray och den funkar väl sådär, men personligen tycker jag inte så jättemycket om den. Använder hellre Got2b eller Proffs, de produkterna passar bättre till mitt hår :)

Btw, idag gör jag återigen något hemligt med mig själv! Kan ni gissa vad? ;)
Bilder kommer upp ikväll!
puss

Helia - Alejandro


I brist på annat att skriva blir det musiktips. Grymt bra band må jag säga!'
Nu kallar duschen!

kommer kärleksvarma våldet


Söt man känner sig idag då - absolut inte. Har sovit svindåligt inatt och pluggade ändå inte så jättemycket för det känns som om jag kan det mesta, hoppas på det iaf!

pluggar biologi


Ska ägna större delen av natten åt att plugga inför nationella i biologi och lyssna på Kent: Keeent <3
Får se hur länge jag orkar sitta uppe, haha! Har redan läst igenom sammanfattningarna två gånger men åh, måste verkligen få in det i skallen för jag får verkligen inte misslyckas med det här.

Har i alla fall fullt upp imorgon så hinner troligtvis bara med ett inlägg på morgonen och kanske ett på kvällen. Skola, playback och sen träffa Andreas om han kan (hoppas hoppas hoppas!)
Så godnatt folket, och alla som ska göra nationella imorgon: lycka till!

svar på tal - igen

Till anonym:
Att du påstår att jag sitter och självömkar mig själv är ett påstående som inte stämmer. Pga att jag skadar mig själv betyder det inte att jag tycker synd om mig själv och inte har en enda åtanke på andra som mår dåligt, svälter osv, men tyvärr kan jag inte uppfylla dina mål och hjälpa allt och alla. Jag försöker gott och väl hjälpa dem som står mig nära och tänker nästan för mycket på dem än på mig själv.
Och ja, jag har för jävla kasst självförtroende och självkänsla men det är pga. allt jag gått igenom som är för privat att ta här på bloggen och pga att du inte vet dessa anledningar har du ingen rätt att säga åt mig vart jag ska spendera mina pengar, hjälpa folk hit och dit. Jag är otroligt intresserad av kroppskonst och vill därför lägga mina pengar på detta, deal with it.
Orkar inte ha bråk här på bloggen men blir så trött på sådana här kommentarer :)

Och nu till något helt annat, jag har haft en otroligt trevlig dag med Soleil som innehållit mycket skratt - som vanligt. Älskar verkligen dent tösen, haha.
Imorgon är det playback och sen ska jag träffa Andreas, kommer bli mysigt!

matte ännu en gång

Veckorna rullar framåt och ser precis likadana ut var eviga dag. Blir galen på hur tråkigt allting är egentligen.
Snart är det mat - igen, och just nu sitter jag och pluggar inför det nationella no-provet vi ska ha imorn. Två timmars skrivande, woho. Ska köpa Red Bull som senast, haha!

Men ska läsa vidare nu, så vi hörs senare ikväll för ska på möte efter skolan och sen träffa Andreas.
puss

den smygande känslan


börjar dagen med Kent och Hem tll Midgård, två tummar upp!

puss

och jag har letat som besatt

.. efter känslor som är försvunna.


trött och sliten, mina rosa tabletter har börjat verka.
Vi hörs imorn folket. Btw, tack för de fina kommentarerna till tidigare inlägg (:

puss

angående självskadebetéende

Wall of text:

Ja, angående självskadebetéende. Jag får dagligen ganska många frågor om mina ärr/sår på armen och många otroligt onödiga kommentarer som ingen människa (specc med ett sånt här beroende) borde få höra över huvudtaget. Nej, jag skäms inte över min arm men är inte heller stolt över den, men jag orkar inte dölja den längre då den alltid kommer vara en del av mig och jag kan ju inte direkt bara kapa av den hur som helst.
Många frågar även varför jag gör det och det är en väldigt privat fråga som bara ett fåtal av mina vänner vet om, men ska man säga det enkelt så är det en psykisk grej som är komplicerad. Och i verkligheten är det många som mår psykiskt dåligt, har en sådan otrolig smärta inombords att dem inte vet vad dem ska göra av den. Och för att lindra allt som väller upp inombords tar man ut det på sig själv, så säger många och det gör även jag.
Och att slänga upp dryga kommentarer, fråga vad mina föräldrar säger osv är faktiskt riktigt onödigt och jag säger att jag inte bryr mig men såklart gör jag det innerst inne. Jag skadar inte mig själv för att få uppmärksamhet men som jag nämnt tidigare: jag döljer det inte heller längre då de flesta vet om att jag gör det. Min familj, mina kompisar, lärare och så vidare.
Och nej, ett självskadebetéende behöver inte gå ut på att bara skära sig själv, man kan skada sig själv medvetet på andra sätt också. Bränna sig, slå sig med saker och helt enkelt ta ut sin smärta på sig själv på dem mest otänkbara sätten.
Att skada mig själv är ingen bra utväg egentligen, det vet jag mycket väl om och jag får hjälp för det, men ett beroende som jag haft i fyra år är svårt att bli av med, det är som att sluta röka eller sluta med droger - inte lätt.
Det värsta jag vet är när yngre personer frågar mig hur jag får tag i mina rakblad och dylikt bara så att dem ska kunna göra likadant och nej - det är något jag INTE uppmuntrar på något sätt! Jag försöker inte vara någon förebild till självskadebetéende och skulle aldrig någonsin uppmuntra någon till att gå och göra det. Låt bli att göra något mot dig själv helt enkelt, det blir så mycket bättre i längden. Mår du dåligt så prata med någon, kuratorn på skolan, UMOs kuratorer, dina kompisar eller föräldrar eller ta kontakt med BUP bara du får hjälp på något sätt.

Så ja, med det här inlägget ville jag bara säga; sluta klanka ner på dem som redan mår psykiskt dåligt utan hjälp dem istället. Ser du sår eller ärr på armarna så kommentera inget elakt för man tar verkligen åt sig innerst inne och det sitter där länge. Jag har stått ut med kommentarerna länge men nu börjar jag ändå tröttna på det något otroligt så bara lägg ner med alla skit kommentarer för ni kommer ingenvart med det. Ni klankar ner på andra som mår dåligt när ni själva inte mår bättre - men ni kommenterar för att själva kunna må lite bättre och jag tycker synd om er stackare som gör det.

true romance

Man är ju söt ibland, haha!
Har svintråkigt här uppe på rummet, men ska ringa Björne om cirka en halvtimme! Får försöka hitta något att göra i en halvtimme. Göra något timekill-test eller liknande.


puss

hallå hallå

Har haft håltimme i typ två timmar. Fett awesome.
Ska ha hk snart och sen sticker jag hem utan Emma, tyvärr. Hon skulle tydligen iväg idag men kommer nog hem till mig lite senare idag, hoppas det i alla fall!
Ska ju trots allt träffa Björne idag så jag överlever nog ett tag utan henne (: Har jag tur har ju mina Hem till Midgård säsonger tankats ner när jag väl kommer hem så då har jag något att göra i alla fall!

Men måste logga ut från datorn nu, pusshej!

vals för satan


Okej, inte bästa bilderna men såhär ser jag ut idag!
Idag ska nog Emma följa med hem till mig och jag ska även träffa söta Björne vid tre-tiden. Kommer bli awesome (:

Ikväll kommer jag slänga upp en ganska seriös sak här på bloggen så håll utkik!

puss

din skugga

"Jag blir din skugga, jag blir den du aldrig ser. Låt mig bli din skugga."



Och just nu vet jag inte vad jag känner. Lycka blandat med ångest och panik. Jag fick smset jag ville ha, jag fick mer än det och snart kommer jag stå framför dig igen. För första gången på nära håll, och jag vet att jag kommer vara frusen, lika frusen och kall som is. Jag kan inte förlåta allt du gjort mot mig, men jag behöver dig i mitt liv mer än du anar och jag tror du vet om det.

Och ännu en gång knullar jag depressionen i röven.

there's no time for us

Jag blir galen av din tystnad, jag får panik av din frånvaro och allt jag begär är att ha dig nära.
Ett sms, ett enda sms eller samtal från dig är det enda jag behöver men jag vet mycket väl att det inte kommer hända. Jag behöver dig, jag behöver dig, jag behöver dig.
Jag orkar inte ligga vaken varenda natt med dig i tankarna, jag orkar inte längre må så dåligt utan att veta vart jag ska ta vägen. Jag behöver dina armar omkring mig, jag behöver din närhet. Snälla se mig, se mig och inse att jag inte klarar mig utan dig.
Jag vill inte vara osynlig för dig något mer, jag vill inte längre vara ditt förflutna. Jag vill vara synlig, jag vill vara i färg alldeles intill dig. Jag vill vara ditt nu och din framtid.


Jag blir galen av allt det här.
Jag orkar inte.

ville bara säga att

Haters make me famous.


will you be my bootycall?


Tja, jag känner mig faktiskt snygg som satan idag.
Linne, tights och Ed Hardy-munkis. Fett alltså.

Men ska dra ut nu och träffa Ninja + ringa Anne.
pusseN

-

Jag är en idiot.

Och i skärvorna och flagorna ligger allting kvar.

och snart tänker jag på dig.

Ett år sedan vi gick skilda vägar och jag tänker fortfarande på dig. Tiden går så fort, och jo jag klarar mig fint. Fast jag skulle klarat mig bättre om det var vi, men den tiden har redan passerat.
Jag tänker ibland på dig, eller ganska ofta rättare sagt. Jag vet att du är lycklig nu och mår bra, men skulle du fortfarande vara lycklig med mig? Skulle det kunna bli vi ännu en gång? Vi har försökt, men försöken räckte inte till.
Jag vill ha dig tillbaka, men samtidigt vill jag bara glömma dig.
"Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?" - den frågan ställer jag mig varje dag och jag ville bara säga att jag fortfarande väntar på att du ska komma tillbaka. Bli min igen, bara min och ingen annans.
Men jag klarar mig, det gör jag verkligen. Tiden läker alla sår men ärren finns alltid kvar, och du kommer alltid finnas där som ett stort ärr rakt över mitt hjärta.

mot harplinge!

Hörde att finaste Koffe räddade min dag totalt! Ska käka lite och sen drar bort till Harplinge och har det awesome med honom, Nella och Millan.
Myspys!

Langar bild på hur jag ser ut idag också:

Plus en långärmad på det, wohooo!!
Men ska käka typ .. nu.

puss

klagomål&egopics

Myes.
Vad börjar vi med? Klagomålen, ok?
Orkar verkligen inte med folk längre. Varenda gång jag vill träffa någon blir det aldrig av, man planerar och sen drar dem sig ur i sista sekunden. Vad fan liksom?
Varje helg har jag spenderat helt jävla ensam nu, ensam uppe på mitt rum med en powerking och en tråkig film som jag mer än gärna skulle sett tillsammans med någon. Jag hatar helgerna mer än något annt, jag gör verkligen det. För då måste jag vara ensam utan någon som helst social kontakt med omvärlden. Och ja, jag måste ju försöka själv och blablabla. Men om jag inte har orken kvar då? Om jag frågat så många gånger, om jag har försökt så många gånger att jag tillslut gett upp liksom?
Just nu vill jag bara gå i ide och sova bort resten av mitt liv. Jag hatar mitt liv, jag hatar det så jävla mycket då det är så patetiskt. Det består av skitmusik och ensamhet.
Jag ska bort härifrån så fort som möjligt, jag klarar inte mer.



Och här har ni egobilden! Ska skrapa ihop 3 spänn och sen dra bort till kiosken för att köpa pk.
Btw skulle det kommit upp ett videoinlägg men kameran tog livet av sig och nya batterier existerar inte.

breaking the habit

Och jag är nog tillbaka igen!
Det bästa är att när jag skrev det på bilddagboken fick jag måttligt med kommentarer från en massa olika personer, men här på bloggen får jag kommentarer från en och samma människa som har IP-adressen: 81.233.57.134
Tack antar jag? Betyder iaf att du tycker om mig, haha.

Okej, så bloggen läggs inte ner och pausen varade i knappt 24 timmar men men.
Jag ska försöka bli bättre med videobloggar, ge mer musiktips och försöka slänga in mer foton. Orken måste bara infinna sig, sen så blir det nog bättre.


i brist på inspiration


live for the moment

'cuz life is beautiful but complicated.

känns som om ..

Jag bloggar för lite just nu, och ibland bloggar jag för mycket. Försöker hitta en jämn nivå men liksom, jag hittar ingen. Och just nu har jag verkligen inget att skriva om över huvudtaget. Kanske tar en bloggpaus eller liknande tills det kommer något roligt att skriva om.
Ge mig lite roliga tips om vad jag kan blogga om! Vill ni att jag ska ge tips om piercingar och tatueringar, tipsa om smink, hår, kläder, ta mer seriösa foton eller vadå?
Och hur upplever ni mig på bloggen? Är jag dryg, glad, snäll, elak eller bara allmänt tråkig?

Kom igen nu! Blogga börjar verkligen tråka ut mig.


dagens outfit


Och nu har jag faktiskt tid till att äta frukost, woho!

Idag ska jag till läkaren tydligen och även sötnosen Emma ska med mig hem. Kommer bli awesome!
Men nu ska jag som sagt ner och äta frukost medan jag fortfarande har tid :)

helt off

Känner inte för att blogga just nu, känner inte för något över huvudtaget. Ska krypa ner under mitt rosa täcke och bara sova bort allting.
Jag bara .. nej, jag vet verkligen inte.

And sometimes I wish you could fix me.
Save me from everything that's wrong.
Help me become whole again, I can't do it without you.


maaaat!!

Ohyeah! Snart är det maaat! Är hungrig som ett svin för hann inte äta frukost - som vanligt. Funderar på att kanske gå upp när klockan ringer och inte ligga kvar i typ en halvtimme, lol.
Fet låt btw:

Åh, just det! Tankade ner en hel mapp med bara dubstep igårkväll, ska rensa hela mobilen och lägga in låtarna där sen, woho!

pusseN

dagens outfit (:


Jaja, men ser helt vindögd ut på tredje bilden hahaha!
Bjuder på mig själv!

Svar till anonym:
Nej, jag bor inte hos min pappa längre pga. personliga tvister. Så nu bor jag hos min mamma igen och det är här jag definitivt trivs bäst då jag kände mig både instängd och ensam i pappas lägenhet då han jobbade så sent varje dag (:

nyduschad och nöjd :)

Godafton bloggen!
Sitter just nu i soffan nyduschad och alldeles mysig med nyrakade ben och noppade ögonbryn. Känner mig verkligen superfräsch och luktar jättegott av kokos, hihi!


^ såhär nöjd är jag alltid efter jag duschat, haha!
Och har även nytt smycke i tungan. Fick dock inget rosa, men det kan jag köpa senare, haha (:

Ska göra en kopp te nu och äta en bulle precis lagom till House börjar.
Myspys!

puss på er


matte, "woho"

Alltid trevligt att ha matte. Jag är hungrig som fan och kan verkligen inte koncentrera mig på talen samtidigt som magen kurrar.
fml.

Malin kommer snart! Awesomeness!
Hon ska ju som sagt vara här resten av dagen typ och sen ska hon, jag, Matte och Mikkan in till stan. Vi får se hur länge jag stannar där, men ett litet tag i alla fall!

Puss!

outfiiit!


Tröja: Shock (sthlm)
Jeans: Ohana

Nu måste jag packa idrottsväskan fort som fan + käka frukost om jag hinner.
Idag bär det av till stan för ett byte av mitt smycke i tungan och kanske för att träffa lite folk. Även Malin kommer till min skola innan jag slutar så det kommer bli lite awesome!

hon är bara fjorton år (8)

Creds till snubben som länkade sitt typ .. band (?) till mig för helvete, denna låten var för jävla fet.
Tips: Löjligt högt ljud med fet bas och låten fyller sitt syfte.


Jaja ..
Idag har jag inte gjort något speciellt. Åkte hem direkt efter bup för inget kul hände inne i stan. Imorn ska jag dock in för ska byta mitt smycke i tungan (finally!!) och typ träffa folk kanske. Eller, det beror på om dem har lust att träffa mig, haha.
Fast ska surfa runt nu och sen typ sova för känner mig verkligen helt off idag.
Puss!

memories


Bup osv idag, vet inte vad som händer efter det för ingen verkar kunna träffas idag. Jaja.

Svar till anonym: Jag ska tatuera mig på höften och motivet ska vara ett hjärta (:

so me herd ...

.. att jag ska tatuera mig nu i veckan! Fett awesome, längtar som in i helvete. Bäst av allt är att den inte kommer kosta något alls, mhm!

Denna dagen var skitbra. Var med Kicka och Bella från typ .. 2 eller något till 6. Sen träffade jag Ninja runt sju tiden och kom hem för cirka 10 min sen. Har varit riktigt trevligt må jag säga.
Nu lyssnar jag på min feta spellista Music Made Addict och bara chillar (:


Åh gud, längtar tills jag fyller 18 och skaffar min sleeve! Ska börja skissa på den snart så bilder kommer kanske upp sen när jag skissat klart (:

Men men! Ska surfa runt lite och sen typ krypa ner under mitt mysiga täcke och se på någon film. Laddade ju ner 3 st igår men somnade innan jag hann kolla på dem, haha ):
Pusshej!


le outfit


Brb, ska ut i det fina vädret och träffa trevligt folk nu!
Ha en trevlig dag (:

tankar film

God kväll alla.
Sitter just nu och tankar ner lite filmer. Halloween 2 blev nyss klar, Walled In är på ingång och även Despicable Me håller på att tankas.
Kommer bli en helkväll med två skräckfilmer och en komedi (:

Trailer till Halloween 2:
http://www.youtube.com/watch?v=cHslouUNi00

Trailer till Walled In:
http://www.youtube.com/watch?v=LgU271FAEfU

Trailer till Despicable Me:
http://www.youtube.com/watch?v=IwV_WIvjdH0&feature=fvsr

Såatteh, jaja! Nu har jag att göra ikväll.
Men min cola är slut och Statoil stänger om typ 6 min, fml.

myskväll med mamma <3

Hallå allihopa!
Sitter just nu i soffan tillsammans med mamma och bara har en myskväll. Vi har precis ätit semlor och hela soffbordet är fullt med massa gott. Godis, chips och läsk, mums! Kan det bli bättre eller?
Ska försöka ladda ner lite film och sen koppla datorn till tvn och se film. Myspys som sagt.

Så fortsättningen av denna dagen kommer jag vara lika aktiv som jag varit hela dagen idag, haha.
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

imma party, and party

Hallao!
Blev inget "brb" från bloggen då jag och sötnosen Emma stack hem till mig istället. Man kan säga såhär ... det hände en grej där borta som inte direkt bör tas upp här men ja, i alla fall!

Nu pumpar vi awesome musik och bara chillar i min awesome säng. (min bas är fortfarande sönder)
fancy footwork!
^ finns ingen bättre spellista, svär.

Men nu ska vi typ .. dampa som vi brukar och bara vara tuffa!
Vi hörs!

brb

Bloggen blir inaktiv hela kvällen. Ska iväg på en kick-on för våran ungdomsgrupp. Pizza, karaoke, chips, läsk och massa godis. F1 awesome alltså!

Svar till anonym:
Tack? Vet att det du säger är sant men .. ja. I alla fall, tack.

Och ja, såhär kommer jag se ut heeeela kvällen (:


Ha en riktigt trevlig kväll, för det ska jag ha!

looki och svar (:



Svar till Zokuu:
Haha, man tackar att du tycker jag är söt (: och som svar på din fråga: under videoinlägget hade jag inte gjort något alls, över huvudtaget. Jag hade precis duschat och lät håret bara vara liksom. Och om du menar annars när det är fixat så plattar jag håret, våfflar lite i rötterna för volym och använder volymhårsprej (:
Hoppas du blev klokare av detta :)

you will always be the past

Okej, killar är idioter. Stora, feta idioter som bara tänker med kuken.
Såklart att Wille ljög mig rätt upp i ansiktet. Varför kan jag inte bara fatta att jag aldrig kommer hitta någon som älskar mig för den jag är. Vem skulle vilja ha mig egentligen? Jag som alltid krånglar, jag och mina problem. Mina depressioner, min adhd, mina ärr. Vem vill ha det? Ingen, absolut ingen.

Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?
Jag ser oss ibland i mitt sagoland,
där vi ses och umgås en stund.
Vill bara somna om.

Det blir så fel. Om och om igen, allting blir fel.


videoinlägg!

Nuså!
Förlåt för dålig kvalité osv, nästa gång ska jag göra den bättre, lovar.


alltså ..

Den här dagen tar aldrig slut känns det som. Har suttit inne i datasalen hur länge som helst nu och kommer ingenvart med mitt arbete. Aja, lyssnar på mysiga Bob Hund just nu så jag lider ingen nöd.
Ska till läkaren runt två så slipper sista lektionen som är no. Två tummar upp till det!

Och när jag kommer hem ska jag faktiskt göra ett videoinlägg. Känns som om det var ett bra tag sedan jag slängde upp en sådan här.
Så ha tålamod allihopa, det kommer!

Och seriöst, när fan slutar vi denna lektionen? Den har pågått i evigheter känns det som, och jag kan verkligen inte skriva på detta tangentbordet.
Herregud.

i'm so sick

Flyleaf - I'm So Sick


looki looki (:


Jahaja! Så här ser jag ut idag då. Enkelt men snyggt liksom.
Och min lillebror har haft sönder mina högtalare misstänker jag. Basen var perfekt igår imorse och nu fungerar den inte alls och ja .. igår var jag ju inte hemma precis.
Dödar honom om det är sant. Isåfall får han köpa nya åt mig, eller i alla fall hjälpa mig betala till ett par nya.

Men nu ska jag ner och äta frukost, vi hörs senare!

förlåt men

Jag orkar verkligen inte blogga för tillfället. Finner inget intressant att skriva över huvudtaget + att jag är så löjligt jävla trött.
Och jag vet inte vad jag ska göra med honom längre. Känns som om jag gick i något för snabbt, något jag inte alls är redo för. Vad i helvete är det för fel på mig?

Made a wrong turn, once or twice
Dug my way out, blood and fire
Bad decisions, that's alright
Welcome to my silly life
Mistreated, misplaced, misunderstood
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down
Mistaken, always second guessing, underestimated
Look, I'm still around

fagfagfagfag

Skolan, har eget arbete, våran vikarie är sämst och jag vet inte vad. Hoppas verkligen hon läser det jag skriver nu när hon står några meter bakom mig och glor.
Aja!
Har ingen aning om vad jag ska göra som vanligt. Det finns typ inget att göra. Börjar fan bli deprimerad eller något, så himla tråkigt.

Konfa efter skolan. Vi får se hur länge jag orkar stanna där för känner mig inte riktigt pepp på det idag. Känner mig typ inte pepp på något då jag fick typ grovaste dissen av Wille idag. Kändes ju superbra.

Men ja, ska surfa runt och bara vara onödig resten av lektionen typ.
Puss!

jättesen osv

Omg. Idag är jag verkligen jättesent uppe! Skulle egentligen ha käkat frukost vid den här tiden men nej, det tror jag ärligt talat att jag inte hinner.
Dricker nog ett glas yogurht och sen får jag springa bort till skolan. Usch, är verkligen opepp som fan för att gå till skolan. Igår gick det mesta åt helvete så .. ja. Men idag är i alla fall älsklingen troligtvis i skolan så det är en positiv sak till att gå i alla fall!

Men men! Nu måste jag gå.
Och en sak till Trixi: För helvete, lägg ner med ditt jävla tuttbegär. Ska du se tuttar glo på en p-rulle eller liknande! Kanske du kommer bli en kronisk onanist? ):

nytt utséende!

Jaja!
Fina Soleil hjälpte mig fixa nytt utséende, och ja. Vad tycker ni om det då?
Lite färggladare är något som förändrats i alla fall!

Så, vad gör ni då? (alltså ja, kommentarer dödar ingen)
Själv har jag precis tagit en dusch och ser för tillfäller på ett splitter nytt avsnitt av Family Guy! Så himla glad över att nya säsongen börjat sändas, ååh! Snart kommer även ett avsnitt av 99 saker man måste göra innan man dör. Har varit sugen på att se det sen det kom ut men missade förra avsnittet. Jaja!

Ska glo vidare på tv nu och sluta störa er andra.
Godnatt osv.

 


@ soleil's place

Hallå hallå!
Sitter hemma hos Soleil nu och softar, ehehehehehe. Vi ska typ .. jag vet inte ens vad vi ska göra men det är trevligt att befinna sig här i alla fall!

Skriver mer ikväll för nu ska vi fixa lite med min blogg, woho!

on a valentine's day

God morgon och så. Har lite bråttom idag så hinner inte skriva mer än det här faktiskt.
Slänger upp en bild istället! (:


RSS 2.0