klad_hezt

Har mejlat tjejen i Malmö nu angående kameran, och jag har bestämt mig för att köpa den. Nu är det bara att vänta på att hon svarar och sen är kameran min!
Är riktigt nöjd då det medföljer ungefär lika många saker som hos hon i Kvibille. Makrolins, UV-lins och väska - jag är riktigt nöjd med det för det betyder att jag kan önska mig ett objektiv i julklapp eller köpa ett senare, WOHO!

Ooooch .. jag tror inte snubben kommer och hämtar min kamera idag då det har gått två timmar sedan han ringde och han har inte hört av sig.
OHWELL, det betyder väl kanske att jag inte kommer vara kameralös alls kanske. Då är jag nöjd c:

puss!

eh

Derp, känner mig inte kry varken fysiskt eller psykiskt atm.
Ont i halsen, seg och sånt.

OOOCH NU RINGE NÅGON OCH VILL KÖPA KAMERAN, OMGOMG HAN KÖPER DEN IDAG. FML, JAAAAG HAAAAR SNAAART INGEN KAMERA ÖVH .... FMLFMLFMLFML......
Hoppas fan att jag får kamerajäveln jag spanat på....
HATAR MITT LIV MEN ÄNDÅ INTE. HUUUURR...

purified


Dagens outfit och allt sånt där, ja. Har ingen idrott idag utan HLR-övningar, kommer bli ganska kul faktiskt. 
Uhu, folk har redan börjat ringa och fråga om kameran btw :c Får panikkänslor då jag verkligen inte vill vara utan kamera. Men antingen så köper jag kameran från Malmö eller kameran i Kvibille. Hoppas tjejen som ska hämta kameran imorgon inte dyker upp för isåfall får jag den jag verkligen vill ha med extra objektiv osv, HEHEHE. Men man får aldrig hoppas för mycket.
Och jag hade lovat er en länk till min annons på blocket, och självklart ska ni få en: http://www.blocket.se/vi/37503077.htm

puss!

-













uhuhu

Kameran är nu ute på blocket, förhoppningsvis så blir den såld fort men då är risken att jag blir kameralös ända till efter jul om jag nu inte har sådan djävulsk tur att jag får kameran i kviblle. Håller tummarna så att allt går väl för mig, för isåfall har jag kanske nya kameran redan på torsdag, HIHIHI.

Ohwell.
Är godissugen så ska göra chokladpudding nu, OMNOMNOM. Tror fan jag ska ha lite vaniljsås till också, blev så gryyyymt sugen på det :c
Haha, är inte alls tjock eller så.

puss!

kollar kameror ccc:

Surfar just nu runt på blocket och kikar på kameror. Tror jag hittat en perfekt, och det bästa av allt är att försäljaren bor i Kvibille, woho! Och 2900 kr är inte så himla farligt då man får till 18-55 objektiv, 70-300 objektiv, makrolins, stjärnlins (star x4), kameraväska och lite annat. 
Förhoppningsvis går mamma med på att ta ut 2900 till kameran, och så fort jag köpt den så säljer jag min lilla kamera c:
ÅH, jag ber till gud att jag får svar så snart som möjligt.
Om inte hoppas jag att försäljaren i Malmö har kvar sin för 1600.  Jag hoppas verkligen ni håller tummarna för mig nu!

Men nu ska jag surfa runt lite till sen ägna baby massa med uppmärksamhet då han ser så liten och ensam ut :c
puss!

livets ord

Sitter i skolan och glor på Magnus Betnér - Livets ord, världens bästa komiker enligt mig, haha c:
Är trött och rastlös, vill bara hem och sova egentligen. Men men, skolan är ett måste tyvärr.
Slutar fyra idag, och bejbi följer med hem idag med pga att hans tåg är inställda då stormen härjat lite väl mycket. Jag klagar inte iaf, blir ju massa myspys med honom.

puss!

så jävla trött på det.

Börjar bli så satans trött på alla s.k "vänner" som nästan aldrig hör av sig känns det som. Känns som om det alltid är jag som får höra av mig, fixa grejer hos mig osv. Och börjar bli trött på att det verkar som om alla "vänner" utnyttjar Hampus pga hans ålder och bara är ute efter att han ska köpa cigaretter/snus åt dem.
Så trött på att bo här, så trött på att ingen hör av sig och dylikt. Visst, skäller inte på alla så vissa behöver inte känna sig träffade, men alla andra får hemskt gärna göra det. 

Så trött på er, trött på allt, trött på skithålan jag bor i. 
För er som vill ha tag på mig så behöver ni inte försöka för jag orkar inte mer, stänger nog av mobilen och all sån skit, bryr mig inte längre. Inte för att ni ens kommer försöka få tag på mig men iaf. 
Är trött på att vara den som hör av mig osv, det räcker nu.

sunday funday!

Sitter i soffan och glor på tv medan baby är uppe och gör sig iordning bajsar osv, eller nej nu kommer han ner med världens flin cc: Och nu drog han ett jäääättedåligt skämt .. HEHEHE. 
Nu ska han vara världens bästa och cykla iväg till kiosken och köpa onyttigt och cigaretter. Han är bäst, mkay?

Idag händer det inte sådär jättemycket. Sitta och gosa med pojken, glo på tv och ah .. slöa typ. Det är ju trotsallt fredag och då får man slöa och vara tjock för imorn är det måndag >:
Och det här vart egentligen världens onödigaste inlägg egentligen så nu ska jag sluta skriva och kolla min tumblr och annat kul istället.

puss!

säljer kameran snart

Hejhopp, eller något åt det hållet!
Ska (inom en ganska snar framtid) sälja min nuvarande kamera då jag ska köpa en ny av mammas kompis, och då är det ju så att jag måste få sålt min kamera så fort jag köpt den nya. 

Min kamera är en Fujifilm Finepix s1000fd och den fungerar utmärkt! Lite nött vid batteriluckan men annars är den i fint skick, och slutarknappen är nog lite sliten men det är förståeligt. SDkortet på 4gb medföljer såklart och ah, det är nog allt faktiskt.
Kameran är på 10.0 megapixlar (objektivet är dock inte utbytbart) och har en optisk zoom på 12x, supermacro på 2 cm och ett flertal olika inställningar + att man kan spela in i HD med kameran (har använt den när jag spelat in de få videobloggarna). 
Nypriset på kameran var 2000 kr och med tanke på att den är i såpass bra skick så säljer jag den troligtvis för 1000-1500 kr. 

Så ah, håll utkik för snart kanske den är till salu! Slänger ut en länk här så fort den är ute på blocket. 

puss!

världens mysigaste rum, ever!

Fått upp mysiga ljusslingor över sängen, himla gosigt blev det!
Och jag ber om ursäkt för skitbilder redan nu men ah, orkar inte ta bättre bilder c:









Ser det inte himla mysigt och gosigt ut eller? c:
Nu blir det snart mat och sen massa myspys med finaste pojken, yes. Lyssna på musik och bara ligga och prata, om nu inte någon ringer ut oss, haha! Nejmen .. vi får se vad som händer under dagen iaf.

puss!

JAG HAR EN LITEN PENIS :)

jagärbäst/hampussparrowhenriksson <3

nya högtalare!

Fick en tidig julklapp av bejbi idag:



Åh, är massa lycklig för har behövt nya högtalare i typ ett år och nu har världens bästa pojke köpt ett par åt mig, hihihi! Och så har jag även fått mysiga ljusslingor till rummet som ska upp .. snart typ, och två nya bhar av mormor som jag ska testa nu c:

puss!

migrän och sånt jobbigt

Ligger hemma med världens migrän och tror jag ska dö .. typ. Men en bra sak är att bejbi är på väg hem till mig för att pyssla om mig osv, hihi <3 Vi ska se på Pelle Svanslös och mysa massa. 

Igår hade vi idrottsdag i skolan, och det var verkligen superkul! Först badade vi i typ .. en timme kanske och sedan vid halv tre bar det av till Träningskompaniet för att dansa Afro Powerdance - vilket var så himla roligt! Jag och Soleil planerar på att börja dansa där vareje onsdag för herregud, träningsvärken jag har nu är verkligen inte nådig men den är värd som fan med tanke på hur kul man hade igår. 

Men nu ska jag nog gosa ner mig i sängen en stund till och vänta på att baby kommer hit. 
puss!

day in day out

Börjar morgonen med att svara på en fråga och en kommentar c:

Anonym om gårdagens myspys:
hur gammal är din pojkvän? ni passar!

Svar: Han är 19 år (: haha, tack!

Sofia Andersson ([email protected]) om strejkar mot julmust.:
Det smakar bara skum...;<

Svar: Håller med dig!

Och såklart ska ni få dagens outfit bilder. Orkade tyvärr inte spela in någon video idag, men vi får se om den kanske blir filmad ganska snart. Jag måste bara hitta orken till att gör det.



Och nu ska jag ner och äta frukost, sen måste jag slänga ner en klänning i väskan för vi ska filma reklamfilm idag, woho! Hoppas bara den får plats i väskan utan att typ skrynklas osv. 

puss!

strejkar mot julmust.

Är det bara jag som tycker jul/påskmust är så himla vidrigt? Finns verkligen inget vidrigare än just sådan där must som man får just bara på julen eller påsken. Varför finns det ens?

Haha, usch usch usch!
Ohwell, blir massa med sådana här värdelösa skitinlägg då jag inte har något bättre för mig, mhm.

puss!

hemskt mycket hej osv!

Förlåt för världens segaste uppdatering, men har inte riktigt haft tid eller riktig lust till att blogga denna helgen. Tycker det har blivit så himla tråkigt att blogga då jag inte har något att skriva om.

Hur som helst!
Denna helgen har varit supermysig! Har blivit uppassad av finaste pojken, fått frukost på sängen och sånt annat myspys, hihi. Han är himla fin han och jag älskar honom massvis. 

Just nu sitter jag i soffan och glor på tv och njuter av doften av nybakta pepparkakor. Kom hem för en halvtimme sen, och när jag öppnade dörren slog doften av pepparkakor emot mig. Blev så himla glad, och var lite fräck och norpade åt mig några stycken, mums!

Och imornbitti kommer jag (om jag har tid/ork) så kommer jag försöka spela in en make-up/hairtutorial till er då jag fick en förfrågan om det för ett antal månader sedan, men jag har aldrig riktigt fått tummen ur röven att göra det. Men nu när jag inte har något annat att göra så ah .. varför inte?
Den gamla videon hittar ni här --> http://www.youtube.com/watch?v=lH0RiBeDdig

puss!

gårdagens myspys

Min pojkvän är nog den underbaraste som finns. Igår hade vi massa mys med tända ljus och chokladpudding med grädde tillsammans med Teddi och Soleil, hihi.







Mysigt va?
Just nu sitter jag och ska tanka ner Yogi Bear och Ett småkryps liv medan bejbi spelar Dragon Age. Så ikväll kommer vi ha massa mys igen med ännu mer film c:

puss!

nanananana HEY!




Hemskt mycket hej och godmorgon på er! Jag har migrän, kan inte andas utan att min näsa svider som en röv, men jag är ändå superglad och taggad idag! Vet ni varför? - Ja, det gör ni, heheheh. Bejbi följer med hem och jag är massa glad över det, yepp.
F.ö är tröjan jag har på mig inte min, den är min brors och den är himla mysig måste jag säga c:

puss!

favoritbanden just nu c:


Kan verkligen inte sluta lyssna på dem, haha! 
Är rastlös och saknar älskling som f.ö kommer hem till mig imorn och stannar till på måndag, hihihi. Funderar på att gå upp med datorn och sätta mig och måla lite, är så otroligt rastlös! Eller .. så ringer jag Sara och frågar vad hon gör, eller nåt. 

puss!

we just wanna make the world dance


Hej, hej och åter hej! Det är massa kallt idag och jag vill egentligen inte alls till skolan >: ända roliga som kommer hända där är att vi troligtvis ska börja filma idag på medieproduktionen, woho! Och ah, jag fick C på matteprovet (VG), fuck yeah!

Och idag är det två månader med världens finaste pojkvän <3 Helt sjukt att han verkligen är min, kan inte fatta det. Får inte nog av honom, han gör mig till världens lyckligaste flicka.

puss!

bilder på rummet!


^ där fotöljen och byrån nu står befann sig min säng innan.


^ och ah, där sängen står nu stod byrån innan, och fotöljen stod där tvn står nu.


Tyckte det blev riktigt mysigt nu faktiskt c: fattas bara en mysig ljusslinga som sitter på listen precis ovanför sängen, haha! Och den 25e får jag en ny säng, bredare och förhoppningsvis tystare c:
Nu ska jag iaf fortsätta lyssna på We Came As Romans och faktist måla naglarna, var längesedan nu.

puss!

missunderstandings


Underbart, jajamen!

hurrdurr

Är rastlös, sitter i skolan och mensar typ >: seg uppdatering hela helgen för den delen, men langar fina bilder på mitt nymöblerade rum senare idag c:

Namn: Julia
Piercingar: 6 st c: två i läppen, en i tungan, en i naveln + töjda öron (y'
Tatueringar: Blir troligtvis två i december, om allt går som det ska
Längd: 159
Skostorlek: 37
Hårfärg: Rött och svart
Fräknar: Några stycken
Motto: You're only as tall as youre heart will let you be, and you're only as small as the world will make you seem.
Kär? Massa, massa, massa.
Önskar du att du bodde någon annan stans? London, mhm!
Tänker du på självmord? Nä c: eller .. när mina knän värker så kanske lite ..
Tycker du att du är attraktiv? HEHE .. nä. Men min kära pojkvän säger ja c:
Dricker du? Aldrig gjort, någonsin .... eller?
Använder du droger? Nepp.
Röker du? Japp.
Vilket schampo använder du? Den där schwarzkopf gliss saken. Röda flaskan iaf.
Vad är du rädd för? En massa grejer om vi ska prata om fobier.
Gillar du att tvätta? Jätte ..
Gillar du berg och dalbanor? Älskar't

Senaste...
Filmen du hyrde? Var längesen man hyrde film.
Filmen du köpte? ^
Låten du hörde: Architects - Early Grave
Låten du laddade ner? Laddade ner Architects nya album igår.
Personen du ringde? Johan.
Personen som ringde dig? Johan
TV-program du såg? Dog Whisperer.
Person du tänkte på? Världens finaste pojke.

För eller emot...
Långdistansförhållanden? För.
Utnyttja någon? Emot.
Självmord? Emot.
Ungdomar som röker? Skiter i vilket, haha.
Använda droger? ^
Sex före äktenskapet? Who cares?
Köra onyktert? Emot
Förhållanden? För

Favorit...
Låt: Kent - Dom som försvann/Mannen i den vita hatten (16 år senare)
Sak att göra: Mysa med finaste, leka med kompisar, lyssna på musik.
Sport: Jadu. Sex?
Dryck: Multivitamin juice!
Kläder: Tights och nån mysig tröja eller skjorta.
Film: Vet inte riktigt.
Bil: MUSTANG, MHM!
Serie: Har ingen direkt favorit men måste jag välja så The Walking Dead.

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Tyvärr.
Gråtit över en flicka? Nä.
Ljugit för någon? Yepp.
Varit i slagsmål? Nitade fel tjej ... men räknar det typ ändå inte som slagsmål.
Blivit arresterad? Nä c:
Träffat någon från internet IRL? Yepp.

Antal...
Gånger du vart kär? Riktigt, riktigt jävla kär: två gånger. Och är ännu mer än riktigt jävla kär nu.
Gånger ditt hjärta brustit? För många gånger.
Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen aning.
killar du kysst? Ett antal, har tappat räkningen och orkar inte bry mig heller c:
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Teddi (:
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ingen gång, haha.

Pålägg som gäller: Skinka, nutella, lax+majonnäs.
Dagens dryck: Jucie, omnom.

Senaste...
boken du läste? Metro 2034
Personen du fick e-mail av? Har inte kollat mina mejl på länge så har ingen aning o:
Personen du fick brev av? HAHA, flera år sen sist.
Personen du fick sms av? Bejbi c:
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Om man räknar min familj som mamma och David så vart det inte länge sedan alls.
Saken du köpte? Kinder Maxi c:
Vad har du gjort idag? Skolan, tyvärr >:
Var det kul? Nä.
Brukar du svära mycket? När jag är arg, japp!
När stiger du upp på morgonen? När det är skola så runt kvart över fem, halv sex. På helgerna är det runt 10-11, beror på.
Gillar du att slåss? Nä.
Vad har du på dig? Tights, randig tröja och stickad halsduk.
Vad ska du göra ikväll? Se på Det Okända med Sara c:
Vad är du allergisk mot? Ägg, pollen, kvalster och inkompetenta idioter.
Var har du ont? Knäna.
Använder du hårspray? Yes.
Kan du stå på händer? Ja, men då får någon hålla i mig.
Håkan Hellström eller The Ark? Hååkaaaan!
Salt eller socker? Socker, älskar socker.
Gillar du ketchup? Nja.
Är du glad nu? Trött, men annars är jag glad c:
Var du glad igår? Japp!
Vad dansar du till? Helst till musik.
Stockholm är... ? Fint och massa underbart. och min favoritstad.
Göteborg är...? Min favoritstad efter Stockholm.
Kan du sjunga? Folk säger det.
Spaghetti eller makaroner? Såndär bred pasta c:
Land du vill besöka? England eller Irland c:

got swag?


Dagens outfit osv. Är trött, orkar inte riktigt bry mig om håret och sånt idag >: Bejbi följer med hem till mig idag för den delen och han stannar till på måndag, woho! Massa myspys med andra ord. 
Och nu .. ska jag ner och göra frukost.

puss!

medieproduktion

Har lektion i medieproduktion atm. Ska sitta och redigera ljud och lägga till ljudeffekter, hehe!
Och bejbi kommer hem till mig ikväll då han ska på teater. Kommer bli massa myspys, mhm!

Fyllde nyss i nån skum enkät om likabehandlingsgrejer, lite segt men aja.
Men vi hörs senare kanske.

puss!

get a life

Tröjan är inte min, men jag gillar den HEHE! Lånar den av Ninja tills han kommer hit för att hämta den (a'

Visst är den awesome? c:
Men måste ner och käka frukost nu, packa väskan och sånt jobbigt. Och imorn är jag ledig hela dagen, woho!

puss!

precis gjort klart bokrecensionen, äntligen!

Sitter vid datorerna tillsammans med Soleil och har precis gjort klart min bokrecension om Metro 2034. Känns lite sorligt att jag läst ut boken nu :c men men! Lånar väl om första boken igen och läser om den för tredje gången så att jag kan läsa om den andra boken också, HEHEHE!
Funderar på att gå ut och röka nu, tycker jag förtjänar det efter att ha skrivit typ tre sidor. Hoppas på bra betyg på den här annars blir jag arg :c

Äh, blir lite tomt här så langar en omnom bild.

ÅHÅHÅ, längtar tills spelet kommer till ps3 :$$$$ eller .. så kan bejbi köpa det till xbox c:

puss!

lite bilder, mhm c:














Haha, gissa vem som var fotografen till majoriteten av bilderna? 
I alla fall! Ska smyga iväg och se hur det går för bejbi och städningen av hans rum. 

puss!

myspys hos bejbi, mhm!

Har varit i Värnamo hela dagen idag tillsammans med bejbi. Vi hälsade på hans farfar på sjukhuset och gick sen hem till Dennis och vidare till Lizette och Nilsson. Vi käkade lite paj och gick sen in till centrum c: bejbi köpte Dead Space 2 och en LP-skiva med KSMB och jag köpte en awesome tröja, fuck yeah!
Langar nog bild på tröjan imorn c:

Nu ska vi mysa med chips och läsk framför en skräckis, sen gissar jag på att pojken min ska fortsätta spela Dead Space 2 (han spelar atm), haha!
Men jag antar att vi hörs imorn c:

puss!

åker om 30 min, fuck yeah


Åker hem till bejbi om typ en halvtimme, ska bara packa ner det sista och käka. Är supertaggad på att åka, åh! Har saknat honom som fan >: 
Tar såklart med mig datorn till Gislaved, men vet inte riktigt hur uppdateringen kommer att bli. Men men!

puss!

may i moustasche you a question?

Fick världens bästa tidiga julklapp av bestis idag. Var verkligen tvungen att öppna den!



Mustasch-sugrör, fuck yeaaah!!
Och nu ska jag vara duttiflicka och färga löshåret så jag får det gjort. Och i slutet av denna månaden färgar jag nog håret rosa också för är så himla trött på det röda, tyvärr >: 

puss!

i really, really love you














Saknar min fina pojke som fan :c vill att det ska bli torsdag nu så jag slipper sakna honom så himla mycket. Kommer vara så ensamt i sängen ikväll, hatar det. Blir ju tom. lite tårögd av tanken på att sova ensam, usch..

RSS 2.0