bakat inför ikväll, mhm!








Ska fira Teddi ikväll hemma hos mig med massa film och namnam så har stått och bakat i typ två timmar, haha! Men gott kommer det bli iaf c:

puss!

dagens outfit+piercingar






Visst blev det fint? c:
Ska iväg till stan nu för att kolla om dem har fixat min mobil (det har de nog inte) och sen dra till bup för att gå på mitt, troligtvis, sista möte. 

puss!

piercat naveln nu c:

Istället för att pierca oss imorn så piercade vi oss idag istället, blev skitsnyggt!
Bilder kommer sen när jag orkar plocka fram kameran c: Haha, just nu känner jag mig helt handikappad för det känns jätteskumt att böja sig ner och sånt. Men men, jag lär mig! 

Just nu sitter bejbi och Ninja och spelar spel medan jag och mamma väntar på att degen till pizzan ska jäsa klart. Sen ikväll så ska jag och bejbi bara ligga hemma och mysa med varandra, kolla film, duscha och sånt. Kanske orkar fixa lite tända ljus med, hihi. 

puss!

trött, jajamen!

Astrött, tror jag kommer somna sittande :c
Kom hem för ett litet tag sedan från pappa och sitter just nu i soffan tillsammans med baby och Ninja. Baby spelar Batman och Ninja ger honom tips, jag sitter bara och lyssnar. Har varit trött hela jävla dagen, vill bara gå och lägga mig och sova tills imorn ):

HEHE, på måndag piercar jag naveln btw! Är lagom taggad, yes! Ska även betala en piercing till baby också, han kommer bli så fin så. 
Ska även fira Teddi hemma hos mig med (y' så funderar på att baka massa imorn. Typ muffins och kanske en tårta, om jag orkar. 

puss!

gårdagen!




















my life for hire


Torsdag idag, jag är nöjd. Först Gekås sen hem och mysa med finaste mannen ända till på tisdag.
Jag klagar inte iaf (y' och så måste jag ner och käka frukost fastän jag inte har någon matlust >:

puss!

ny design!

Fixade ny design tillsammans med Soleil (http://ourforever.blogg.se/). Syns den inte så får ni trycka F5, om det inte syns då heller får ni skylla er själva c: nemen .. haha!

Imorn är det Gekås tillsammans med världens finaste pojkvän som även följer med mig hem, hihihi! Massa mys ända till på tisdag typ, fuck yeah.
Sen på fredag blir det typ halloween firande hos mig mhm! Ska klä ut mig tillsammans med Soleil och vi kommer vara så himla awesome alltså!

Men ska hoppa in i duschen nu.
puss!

så trött

Vill flytta. Nu.
Är så trött på att vara trött. Trött på att bo här, trött på att se samma ansikten hela tiden. Trött på alla som snackar skit, trött på denna hålan.
Vill skaffa jobb, vill skaffa lägenhet som ligger långt härifrån. Vill börja om på nytt i en helt ny stad där ingen känner mig, där alla ansikten är helt okända. Jag är ingen, absolut ingen då och att få börja om igen och få vara just ingen - det skulle vara underbart just nu.
Men att vara helt ensam ger mig ångest samtidigt. Jag behöver någon med mig, någon som håller fast mig på jorden när tankarna blir för mycket och dagdrömmarna tar över förståndet.
Och jag har hittat just honom. Han håller mig stadigt när tankar blir för mycket, när det är för mycket popcorn under fötterna och när huvudet är alldeles för högt ovan molnen. Och jag älskar honom så det gör ont.

Hurr. Hösttankar är jobbiga. Speciellt när man sitter ensam i sängen och saknar den där trygga famnen man kan kura ihop sig i och bara ligga där och få massa underbara pussar. Bäst av allt är ju att känna hur hans skägg kittlas och sticks, hihi.
Och påtal om min pojkvän så ska jag ringa honom om en liten stund. Sitter och väntar på att han ska komma hem, känns som en evighet >:

puss!

the great hendowski


Jätteseriös chey på bild, mhm! Trött var, och är, jag också då jag inte orkade gå upp ur sängen imorse. Och så var det såklart tomt i sängen när man somnade och när man vaknade. Det gör lite lagom ont i kroppen och i hjärtat när man måste krama sitt gosedjur istället för sin pojkvän när man ska sova.
Men men! Vi får ju långhelg, hehehe.

puss!

do want




Kanske beställer detta efter jul .. eller nåt. 

Helgen med min fina pojkvän var f.ö underbar. Och på torsdag får vi långhelg då han följer med till Gekås och sen följer med mig hem och stannar till på måndag, hihihi!
Sorgligt är det dock att inte Manda kan komma då jag och Hampus ska på kalas för min lillebror hos pappa >: men men, får dra hem till henne nån helg!
Och nu ska jag typ sova, haha.

puss!

ett antal gamla bilder

Ibland saknar man den gamla tiden - men bara ibland.














puss!

farewell to shady glade


Fredag idag, fuck yeah. Har packat klart allt förutom laddaren, plånboken, böckerna och datorn. Måste även hinna käka frukost.
Aja, jag kan göra flera saker samtidigt (y' Kanske uppdaterar när jag sitter på digitalt skapande lektionen, om jag nu hinner då vi ska hålla på med ljudeffekter osv.

puss!

plugg, plugg, plugg

Sitter atm och pluggar, uhu. Ska lämna in ett arbete på engelskan imorn, och har prov på måndag so yeah ..
Och har jag tur, riktig jävla tur, så får jag nog min mobil imorn för har fått avisering på mobilen om en ny beställning+nån försäkring på en ny mobil hemskickad. Om inte så går jag till telenor och skäller ut dem ;@
Men är ganska nöjd brud iaf, för ska hem till baby imorn v

Dagen idag på Arosfortet var f.ö fett kul! Laserdome och 5kamp, fuck yeah. Langar video från femkampen när jag pluggat klart tror jag c:

puss!

second&sebring


Idag ska vi ha femkamp+laserdome på Slotsmöllan, så ah .. det blir chillkläder idag c:
Ska även ta med mig mina muffins som pepp till alla, haha! MEH11 ska vinna över MUH11, så är det bara! Men alla får muffins iaf, fastän min klass är snäppet bättre, haha. 

puss!

råkade baka lite

Choklad&bananmuffins+Kokosmuffins.














puss!


idrott på schemat

Och det är anledningen till dagens outfit, haha.

Fick sovmorgon idag då mamma sa att hon kunde köra mig till skolan, så vid den här tiden skulle jag egentligen suttit på bussen till skolan.

puss!

frågestund kanske?

Ja?
Börjar bli lite trött på att skriva om vad jag gör på dagarna osv, eller ah .. hinner bara med att slänga upp en dagens outfit för sen när jag kommer hem är jag så sjukt trött!
Men när jag får min nya mobil då kan jag garantera fler uppdateringar, lovar!

Har precis tagit en dusch och väntar nu på att baby ska ringa mig, hihi. Kom även på att jag måste plugga inför ett prov som vi har nästa måndag. Uh, har inte ens en aning om vilka sidor vi ska läsa >: hoppas det ligger uppe på adela, annars får jag fråga Magnus eller Martin.

puss!

heartbeats


Har på mig världens största, mysigaste tröja som jag fått av bejbi, hihi. Och när man ändå talar om bejbi så kommer han nog inte till skolan idag då han försov sig och jag fick ringa och väcka honom (y' han är för fin alltså.
Saknar honom skitmycket, höll på att dö inatt då jag hade ångest+att han inte låg bredvid och kramade mig. Fml.

Men måste ner och käka frukost nu.
puss!

harder harmonies

xrawwwr @ Ec  ([email protected]) om gief:
Var hittade du den? (:

Svar: Hittade tröjan på Suicide Silence's officiella sida på Third Degree Merch (:
Här är länken till själva tröjan c: http://www.thirddegreemerch.com/collections/suicidesilence/trigger-baseball-tee.html 

Och ah, för att inte göra detta så tråkigt och för att kompensera upp för den dåliga uppdateringen denna helgen så lägger jag upp några bilder på hur jag såg ut i början av året, jämfört med nu c:

Då:




Nu:



Helt sjukt hur man förändras på bara åtta månader, haha!
Men nu ska jag typ lata mig i sängen. Har haft migrän hela dagen så fick åka hem från skolan då jag var yr, illamående osv. Mår bättre nu men ah, vill åka till skolan imorn så ska vila extra mycket.

puss!

see you in vancouver


Fredag idag! Jag slutar tidigt som fan idag så jag är nöjd. Bejbi följer med hem till mig, vi ska ha det mysigt hos mig med massa trevligt folk. Johan ringde igår och frågade om jag var sugen på fest men .. nä, tror inte någon annan vill riktigt heller. Jag är inte sådär jättesugen iaf.
Aja! Ska packa väskan, käka frukost och sånt där jobbigt.

puss!

håltimme, jajamen!

Sitter i en av datorsalarna och har håltimme. Hur segt som helst >: Har jobbat färdigt med min hemsida, och har absolut inget annat att göra. Funderar helt ärligt på att jobba lite matte (nej, är inte sjuk).
Bejbi har även varit duktig och lyssnat på mig så han är hemma idag. Dock saknar jag honom som fan, håller på att dö känns det som. Men men!

Imorn är det fredag, slutar tidigt och bejbi följer med mig hem. Kommer bli en mysig helg med andra ord.
puss!

safer in the forest


Bråttom osv. Vaknade sent, måste hinna käka frukost innan jag ska gå till bussen. Skriver mer när jag är i skolan, eller nåt åt det hållet.

puss!

lyckan som uppstår när ..

.. man upptäcker att La Dispute har släppt nytt ♥

Albumet: La Dispute – Wildlife
Åh, jag är så lycklig just nu. Lyssna och njut era äckel!

puss!

baby ♥






Är han inte fin? ♥

medieproduktion

Sitter just nu och jobbar med våran fotouppgift, eller ah .. har rast från arbetet iaf.
Vi har redigerat alla bilderna, har fixat rubriker och sånt till dem och nu ska vi bara fixa med informationen och sen är vi klara. Funderar även på att skriva om synopsen lite också, men men!

Bejbi följer med hem till mig idag pga att hans tåg inte går. Myspys ikväll alltså.

Men ska jobba vidare med uppgiften nu.
puss!

knocks you down

Cpbild, men orkar inte.

Det blåser som fan ute, jag förstörde mitt knä igår (igen), har ont i revbenen och ah .. ne, pallar inte.
Och bejbi är dum i huvudet. Tror han fått en hjärnskakning, så jag ringde imorse för att kolla hur han mådde, sa att han skulle stanna hemma osv. Och gissa vad .. idioten åker till skolan iaf. HAHA åh, älskar honom ♥

Men ska käka lite frukost nu, packa väskan med skiten jag behöver osv.
puss! ♥

mys och sånt

Bejbi har cyklat iväg för att köpa chips nu, och när han kommer tillbaka ska vi glo på ännu en disney film. Igår såg vi halva Pinocchio, och sen fortsatte vi glo på den när vi vaknade. Efter den såg vi på Svärdet i stenen och nu ska vi glo på Taran och den magiska kittlen, hehehe.
Nostalgitripp som fan!

Men ska lägga mig och mysa i sängen nu medan jag väntar på finaste pojken, mhm!
puss!

hos pojken, mhm.

Sitter just nu i finaste pojkens knä och glor på Jackass.
Gick upp astidigt idag >: fast jag somnade på honom när han låg och spelade spel, HEHEH!

Om typ .. 30 min ska vi bort till bussen och åka till Värnamo och träffa hans kompisar. Kommer vara blyg som vanligt, mhm.
Aja!

Ska mysa lite till med baby innan vi drar till bussen.
puss!

tänd eld på dina tankar

Sitter i datorsalen och jobbar med hemsidan. Tycker faktiskt det börjar likna något nu!
Slutar om runt 45 min, eller nåt sånt. Då blir det att dra till tåget tillsammans med baby och åka hem till honom.

Planerna för helgen är simpla:
Mysa
Se på film
Mysa mer
Käka glass
Spela spel (han iaf)
Mysa
Glo på Robert Gustafsson

Men vi hörs på måndag!
puss!

it's friday, i'm in love


Det är fredag, har packat allting och är redo att hasta mig igenom denna skoldagen så jag kan få åka hem tillsammans med baby, hehehe!
Bloggen kommer typ dö under denna helgen, men det antog jag att ni redan fattade. Så vi hörs kanske senare under dagen, eller så blir det på måndag kväll.

puss!

packat och klart!

Flyttar in hos baby över helgen, så har nu packat väskan och har även hunnit prata med pojken i telefon en stund också.
Imorn kväll har jag bestämt att vi ska nostalgitrippa till filmen Vägen till Eldorado, och käka upp min B&J jag lämnade kvar hos honom. Vill verkligen bara gå och lägga mig nu så det kan bli imorgon så fort som möjligt. Kom dock på den hemska saken att jag har en hel skoldag framför mig innan jag och baby kan åka hem till honom. Uhu >:

Imorn ska vi iaf jobba med hemsidan på sista lektionen, vet inte om jag är sådär supertaggad då det var otroligt segt senaste gången. Positiv grej är iaf att jag får sluta tidigare då jag och Hampus ska med tåget hem, fuck yeah (y'

Men ah, istället för att tråka ut er ännu mer med massa text så langar jag en awesome låt och går själv och lägger mig för att glo på tv.

puss!

i'm in love with this feeling


Uhu, tror min pojke fortfarande sover och det betyder att han inte kommer till skolan idag. Fuck life. Och det är fortfarande inte säkert om jag kan komma hem till honom heller >: aja ..
Har filmredovisning idag på samhället, och jag säger bara såhär; min grupps film blev bäst.

puss!

vi är söta, jajamen!


Eheh, jag och världens bästa vän på idrottslektionen. Vi är awesome, mkay.

Pratade nyss med finaste pojkvännen i telefon, saknar honom. Hoppas att jag kan åka hem till honom på fredag, för Manda kan tyvärr inte komma och då har jag inget att göra under hela helgen.
Aja.

Har fortfarande ingen matlust för den delen. Fick i mig lite mat i skolan, sen typ två köttbullar och lite makaroner här hemma. Mår fett illa fortfarande, och käkade ändå för typ .. en timme sen. Fml.
Och så måste jag ringa ungdomsmottagningen och vårdcentralen. Fan, hatar prata i telefon med okända :c aja, det löser sig väl hoppas jag.

puss!

minns du ismael?


Waddup?
.. Nejmen, haha! Skiter i idrotten idag, känner absolut inte för att springa runt som en idiot när jag hostar som ett djur, har ont i lederna igen, och bara känner mig allmänt risig och äcklig.
Somnade typ halv nio igår, så jag mår inte sådär jättebra med andra ord haha.

Men måste ner och käka frukost nu, usch.
puss!

jag älskar honom ♥


Shit, han är så otroligt jävla fin. Blir galen på honom!

Fyll min mun med din,
fyll min tid med någonting.
Fyll min mun med din.

home is for the heartless


Dagens outfit osv.
Orkar inte gå till skolan idag. Baby är sjuk så han ligger hemma, jag har typ svenskaredovisning idag eller nåt, matteprov och jag bara känner att jag inte orkar >: speciellt inte matteprovet, jag kommer misslyckas totalt. Uh.

Aja, göra frukost, packa väskan och sånt.
puss!

råkade färga håret


Sämsta bilden, men skit i det! Orkar inte bry mig, och orkar inte heller lägga upp bilderna från helgen för jag är trött som fan, mhm.

Snackar för den delen med baby i telefon, saknar honom äckligt mycket. Tror jag håller på och dö, så mycket saknar jag honom :c

finaste pojkvännen ♥

Börjar detta inlägget med att svara på en fin kommentar c:

Josefine om lé naket:
riktigt fina bilder! älskar att läsa din blogg och se dina bilder, du ska bara veta hur avundsjuk jag är på ditt utseende, riktigt fin är du! :)

Svar: Haha, man tackar! Nämen oj, såna kommentarer gör mig så sjukt glad!

Och ah, just nu sitter jag i sängen medan finaste Hampus gör sig fin, haha.
Gårdagen var massa mys. Fika inne i stan, sen försvann Teddi och Hampus för att ge mig och Soleil varsin överraskning. Gissa vad vi fick .. Rosor!
Alltså åh, älskar honom verkligen. Så sjukt fin pojkvän, finns inte någon finare ♥
Och sen blev det filmkväll med fina folket och sedan myste jag och Hampus till det, hihi.

Men nu ska vi nog dra ut med Carro och Hoodan. Bilder från igår kommer nog upp ikväll, eller imorn.
puss!


RSS 2.0