hemsidan och sånt

Sitter atm och jobbar med hemsidan, lyssnar på T.Mills och chillar. Slutar om tio min och då ska man in till stan med bejbi, Teddi och Soleil för att ta en fika och köpa lite skit inför filmkvällen hos mig.

Ska ändra bild på hemsidan nu och sen .. errh .. spara skiten typ.

puss!

äntligen fredag!

JA! Äntligen är det fredag, och det innebär massa mys med fina vänner och en ännu finare pojkvän.

Och här har ni min outfit för dagen. Leopardtights, linne och t-shirt som jag fått av baby.
Ska ner och käka frukost nu och fråga mamma vadfan jag ska göra med min mobil. Har jag otur måste jag lämna den hemma, och sen kommer mamma med min nya mobil vid typ .. lunch. Uh, kommer inte klara mig då :c

puss!

nöjd brud

Fredag imorn = ny mobil, fika inne i stan med bejbi, Teddi och Soleil, få hårfärg+ny mascara av morsan, filmkväll hos mig, mysa heeela helgen tillsammans med finaste pojkvännen som finns.
Ah, jag klagar inte över hur denna helgen kommr se ut i alla fall.

Enda negativa är att jag slutar fyra imorgon .. Men men! Vi ska börja göra en egen hemsida so yeah, tråkigt på tre timmars lektionen kommer man nog inte ha imorn. Plugga satan på matten ska jag göra också då jag har prov på tisdag, skjut mig eller nåt.

Ohwell, ska smsa vidare med fina pojken sen sova. Har fortfarande migrän som inte släppt fastän jag tagit tabletter och vilat. Fuck det, kanske har fått en tumör eller nåt.

puss!

lé naket

Och här är bilderna från photoshooten:













@school, mkay

Suger, har håla i typ en timme till .. eller ah, 45 min till men samma sak typ!
Vill hem, har haft migrän i typ tre dagar och nu är jag illamående också. Fml, fml, fml.

Fast en positiv sak med denna dagen är att vi ska redigera film idag som jag nämnt tidigare. Kommer bli epic, och om jag har tur så slutar vi tidigare med tanke på att vi inte har någon lärare.

puss!

so set yourself free


Torsdag idag, vilket innebär att det är fredag imorn och det innebär att baby följer med mig hem. Fuck yeah, jag längtar som in i helvete.
Redigera film osv idag i skolan för den delen. Kommer bli awesome om något.

Men ah, käka frukost, packa väskan osv.
puss!

for stevie wonders eyes only


Chill dag idag, har en lektion som börjar kvart i tolv. Innan dess har jag absolut inget att göra men måste ändå vara i skolan pga att det ska vara nån jävla föreläsning. Fint.
Ehe, inte långt kvar till fredag för den delen. Jag är lycklig.

puss!

toppen, toppen

Åh, allt känns bra atm. Förutom det att jag saknar min fina pojke, uhu.
Bra saker med mitt liv just nu är att min pojkvän bor hos mig från fredag till måndag, jag kirrar hårfärg på fredag gissar jag på, Manda kommer nästa fredag, piercar naveln om en månad.
Livet är bra, yes, yes!

Och för att jag är så awesome langar jag en egobild, känns som om det blir för mycket text.
Btw, hade photoshoot idag så om allt går vägen får jag bilderna av Soleil imorn (y'

"Like a baws!"

Aja, käka pannkaka nu och glo vidare på Family Guy, mhm.
puss!

chelsea smile


Tröjan&halsbandet är köpta på H&M, mhm!

Var tomt att vakna imorse helt ensam, ingen som låg tätt intill och kramades. Lite sorgligt och det gjorde lite mer ont i hjärtat av tanken att man ska sova ensam ända till på fredag.
Men men. Ska ner och käka frukost och sånt där jobbigt.

puss!

helgen ♥

Eller ah .. bilder från i söndags för då kom jag på att jag hade med mig kameran (y'











B&J, solsken, världens finaste pojkvän - den söndagen var nog den bästa i mitt liv. Hela denna helgen var så sjukt underbar. Och det bästa är att min fina pojke sover hos mig denna helgen, HIHIH!
Fika, laga mat och bara mysa.

Och idag var en bra dag också. Handlade lite, har beställt ny mobil som kommer på fredag. Ja, kan inte klaga på denna dagen iaf.
Ligger dock ensam i sängen nu, hatar det. Saknar Hampus så jag tror jag håller på att dö. Lite ont i hjärtat får man när man inser att man måste sova ensam denna natten.
Men ska prata med finaste Hampus en liten stund, sen försöka sova.

puss!

digitalt skapande

HEHE, sitter på ps-lektionen just nu och .. gör typ inget. Ska dock sticka om typ en kvart.
Vill bara gå och lägga mig just nu, så grymt trött! Men aja, får ju sova på tåget på väg hem till baby (y'

Kort, dumt, värdelöst inlägg - men jag är rastlös.

puss!

fredag!




Ja, det är fredag idag och jag är så awesome att jag langar två bilder!
Ända fram till på måndag kommer jag nog inte uppdatera något alls här med tanke på att jag ska hem till baby. Fast jag tar med mig kameran hem till honom så bilder kommer komma sen när jag är hemma igen (y'

puss!

jag är awesome.

Åhja! På knappt en halvtimme har jag hunnit:

  • Handla
  • Städa mitt rum
  • Dammsuga hela övervåningen
  • Fixa vitlöksbröd
  • Ladda ner film (pågår fortfarande dock, haha)

Faktum är att jag äger! Och jag längtar som fan till imorn då jag ska hem till finaste pojken. Vi ska käka pizza, se film och ha det allmänt mysigt, omnomnom.
Men ska kolla hur det går för vitlöksbrödet nu!

puss!


dagens, mhm


Ah, chill outfit idag osv. Har egentligen håla nu på morgonen så kan ta en senare buss till skolan, men nä. Vill hinna mysa lite med baby, hehehe.

puss!

bilder från igår, woho!


















^fina dem här, haha!

Aja, kvällen igår spenderades uppenbarligen hemma hos mig. Vi spelade rockband som min lillebrors kompis hade med sig, alla hade trevligt och jag var nöjd så länge jag hade min fina Hampus jämte mig.
Ville verkligen inte gå upp imorse, låg så jävla bra i min säng tätt intill honom, uhu. Fast aja, ska hem till honom på fredag och stannar till på måndag. Åh, orkar inte vänta!

puss!

let it rain over me


Den där grymt snygga tröjan jag har på mig fick jag igår av min fina Hampus, och jag älskar den.
Idag följer ju som sagt Hampus med mig hem, och fick ska väl spendera dagen tillsammans med Carro och Hoodan precis som förra gången, HEHEH! Såklart ska bara han och jag mysa också, hihi.

Men ska vara duktig_chey och käka frukost, borsta tänderna och sen sticka iväg till bussen.
puss!

quess what?

Ah precis, gissa vem som följer med mig hem imorn? Jo - världens finaste pojkvän! Vill seriöst bara gå och lägga mig nu så det kan vara imorn redan nu, haha.
Tror nog jag kommer somna ganska snabbt iaf för har precis tagit en härlig dusch, sitter nu i sängen med nyrakade ben och bara myser. Hade dock varit perfekt om finaste pojken varit här också.

Iaf! Ska glo lite på tv nu, smsa med baby och sen försöka sova.

puss!


if you can wait 'til i get home


Kommer frysa ihjäl idag, haha. Men men, vill man vara fin får man lida pin - eller nåt. Ska ner och käka frukost nu, sen sticka bort till bussen.

puss!

crucify me


Drar mig utåt nu, vi hörs senare!
puss!

världens bästa läxa

Har monster, ska göra "läxan" nu och läxan innebär att jag ska kolla på film och svara på frågor om filmen, LAWL. Fett nöjd brud iaf, kolla bara liksom:

Ah, och filmen jag ska se heter The Truman Show med Jim Carrey! WOHO, bra skådespelare i filmen gör det ännu mer värt att göra läxan.

Åhå, två bilder i samma inlägg+text! Julia kan, och Julia är hyper. F.ö var det några trevliga timmar ute tillsammans med Teddi, Soleil och Josse. Vi drog till mb-huset, snackade lite skit med Zoran och Eva, sen spelade vi lite biljard och jag vann!

Men ska göra min lilla läxa nu,
puss!

equinox

Ser kort och tjock ut, men ah. HAHA är ju kort ... AJA.

Ska ut nu, fuck yeah. Glömde lämna Soleils bankomatkort så det ligger fortfarande i min plånbok, haha (y'

puss!

man har väl koll!

Sitter hos Soleil, lagom onykter och lyssnar på gamla disney låtar. Lyckan är på hög nivå! Dock skulle det vara bättre om älsklingen Hampus var här, men men. Träffar honom på måndag, dör av längtan >:

AWYEAH!

jag och katten (y'


Fan vad fina vi är, jag och min katt! Fast jag vill dock att mamma ska köpa mitt marsvin nu >: HAHA, jag gillar verkligen djur, okej?
IDAG ÄR DET FREDAAAG, SLUTAR FYRA MEN W/E!!! Dock åker Hampus iväg hela helgen och blir troligtvis okontaktbar 80 % av helgen, HAHA jag kommer dö >:

puss!

15/9-11 ♥

Har världens finaste pojkvän.
Livet är fan underbart just nu. Finaste pojkvännen som finns, ska avsluta på bup snart, skolan går bra som fan - åh, kan det bli bättre eller?

Glor på Parlamentet f.ö och enda anledningen till att jag glor på programmet är för att mannen Betnér är med, HEHEHEHE han är kung.
Ska nog sova efter det för jag är äckligt trött.

puss!

first thing first

Dagens:

Syns knappt att jag klippte mig igår. Fuck yeah, fucking awesome.

puss!

Tror nog jag är den lyckligaste flickan på jorden atm ♥

Nu kan du få mig så lätt.

bulletproof

Sjukt kass bild, men lev med det. Såhär ser jag ut idag, osv osv. Chill dag i skolan idag, har bara lektioner till elva sen ska vi iväg till 035, lol.


Elin Samrell om new in+svar:
tror jag har likadant påslakan som dig ^^ coolt!

Svar: Haha, fuck yeah!

puss!

new in+svar


Mamma och jag shoppade lite efter bup, fick med mig detta hem ^ tights, två tröjor + asmysiga kängor. Allt förutom tightsen är secondhand, fett värt.
Gick f.ö helt okej på bup, och ska tillbaka på återbesök snart igen. Mamma har plockat ut mina ångestdämpande tabletter så allt är rätt chill ändå.

Och så fick jag såklart världens gulligaste kommentar!
emme  ([email protected])
om nanananana:
Du är min förebild ^^ <3

Svar: Tack så sjukt mycket för den kommentaren! Uppskattas som fan!

puss!

nanananana


Börjar tio över ett idag, men åker ändå till skolan tidigt som fan. Finner ingen anledning att vara hemma när jag ändå inte kan sova.
Bup idag, vill inte. Kanske måste få antidepp utskrivet, fml.

Aja, käka frukost och sånt nu.
puss!

words you've never heard

It took me forever, but I finally realized, you've changed. We've changed. Everything has changed. I'm not comfortable around you like I was. We're back to making small talk because we have nothing else to talk about. because we've drifted so far apart that we forgot everything we've been through. It's like we're strangers.

lol

tjorven om nu äre fest!:
slutar du inte blogga inom 2 dagar börjar vi igen. /blå barbaren, repstegen, spottkoppen och tjorven

Svar: Come at me bro, I'm right here.

disengage


Chill outfit idag. Tights, linne, självstickad halsduk och uppsatt hår. Älskar lördagar, myes.
Ska typ ut och träffa lite folk, får se hur länge jag pallar vara ute bland människor dock.

puss!


-

Nu tror jag inte längre på mig själv
och jag har ingen annan än mig själv att skylla
Jag stannar kvar och väntar,
jag tror du kommer snart
Jag ligger kvar här,
så blir nog allting bra.
Jag stannar upp och flämtar
nu har jag inget kvar
Jag slutar upp att kämpa
nu vill jag lägga av.

dagens&svar på kommentarer

Börjar ofc med dagens outfit först!

elin samrell
om inledning:
inledningen, tycker jag, var riktigt bra!

Svar: Man tackar så hjärtligt! Dock har jag skrivit om hela nu, men lite från inledningen finns fortfarande kvar c:

anna(:  ([email protected]) om as we fade into darkness:
Hej, hur gick det med ditt ex? va det såhära spänd stämning eller gick det bra? ska själv träffa mitt ex, och vi har inte träffats på 8 månader, är så jäfla närvös..

Svar: Vi träffades aldrig då han helt plötsligt stängde av mobilen osv, så ah. Men vi har liksom träffats förut, och det hade också varit lång tid mellan oss men det var ingen spänd stämning mellan oss och det kommer det nog aldrig vara med tanke på hur mycket vi älskade och brydde oss om varandra. Har man någonsin haft starka känslor för en person så kommer man alltid, och då menar jag alltid, bry sig om personen.

puss!

as we fade into darkness


Blargh... Vill sova vidare, fyfan vad jag är trött. Ohwell, fredag imorn och sen är det helg så det är inte så långt kvar av veckan, WOHO!
Men ska ner och käka frukost som vanligt, haha.

puss!

inledning

"Det kändes som en fet, jävla käftsmäll. Att läsa orden där på skärmen, vem fan slog mig så hårt i ansiktet? Jag ville inte tro att det var sant, att han ljög.
Att ringa honom den kvällen, att få höra att han inte ljög, det var dem värsta fem minuterna i mitt liv. Att komma ihåg det som om det vore igår, den känslan kan inte beskrivas hur man än vrider och vänder på det.
"Du ljuger va? Snälla säg att du ljuger."
"Varför skulle jag ljuga om en sådan sak?"
Hjärnan liksom fastnade på repeat ett tag, det enda jag tänkte på var honom och det han gjort. Att mamma gnällde och skällde gjorde inte saken bättre.
På en månad gick jag ner nästan 10 kilo."


^ inledningen till min svenskanovell som ska lämnas in om .. tre veckor.
Uh, inte nöjd alls. Skriver om den imorgon tror jag.

turn the tide

And deep inside,
they cry, they bleed.
Are you frightened,
'cuz I'm frightened to?

diamanttårar

Skålar för att förlåta, dricker för att komma ihåg.
(En dag ska jag bli frisk, men inte just nu.)

Mina tankar äter upp mig inifrån.
Ångest och paranoia, depressioner och självmordstankar.
Jag överlever inte en dag till.

"Om jag nu försvinner, så hade du ändå aldrig älskat mig."

en vanlig dag på lbs

Langar världens finaste, och kortaste, film från skolan med Hampus som huvudkaraktär.
Visst är det fint?!

Just det, svarar på en fråga också, haha.
mirree  ([email protected])
om it all comes to an end:
Vilken är din naturliga hårfärg? :)

Svar: Min vanliga hårfärg är typ mellanbrun, jag tror det iaf o: har typ tappat bort min hårfärg!

puss!

it all comes to an end


Ner och käka frukost nu, sen bussen. Samma gamla visa, jag har tröttnat rejält på dem här rutinerna. Fuck det, fuck att jag tröttnat på allt typ. Fuck på att jag fortfarande är förbannad sen igårkväll.
Fuck, fuck, fuck, fuckfuckfuckfuckFUCKFUCKFUCK ....

still echo

Omnom.

it's fridaaaaaay!

FREDAG, ÄNTLIGEN!

Ska käka klart, borsta tänderna och sen dra till bussen.
Eh .. Carro ska vara här idag till imorn. Jag ska laga mat och baka, HEHEHE! Och innan dess så ska jag hinna träffa Svante inne  stan, om han nu kan svara på sms .. Aja!

puss!

skulle hälsa att ..

DENNIS ÄR BÄST!!!!!!
Så, nu är du nöjd va?!

Och så langar man låten som får hela hjärnan att vibrera.

snabbt inlägg

Blir en snabb, slarvig outfitbild för jag måste verkligen ner och käka frukost så att jag hinner med bussjävlen och inte måste springa hem igen och be mamma köra mig, haha.

Eh ah, måste sticka nu. Dagen igår var f.ö helt okej. Skola, sen klippa och färga Dannes hår.
Imorn ska jag träffa Svante (mitt ex), för första gången på typ .. ett år? Shit, känns pirrigt redan nu.

puss!

RSS 2.0